top of page

Over WorldSprint

Een betrouwbaar Transportbedrijf

Sinds onze oprichting, staat WorldSprint bekend om de superieure kwaliteit, uitzonderlijke efficiëntie en het hoogste niveau van professionaliteit. Welke service u ook zoekt, wij garanderen dat we niet alleen aan uw verwachtingen voldoen, maar deze ook overtreffen waardoor we u volledige tevredenheid kunnen garanderen.

Ons team is klaar voor elke opdracht. We beheren projecten met de vaardigheden en ervaring die onze klanten van ons zijn gaan verwachten. Neem contact op voor meer informatie over ons team, ons bedrijf of voor meer informatie over de services die we aanbieden.

Lokaal & Internationaal


Met het garanderen van ON-TIME zendingen, is WorldSprint de betrouwbare partner die u zoekt. Dankzij het unieke Track&Trace systeem van WorldSprint, kan u  eender waar u toegang heeft tot internet uw zending opvolgen. Zodra een levering is bezorgd, ontvangt u in real-time de naam en handtekening van de bestemmeling!
Deze unieke service bieden we u gratis aan! Een foto als "proof of delivery" kan uiteraard ook! 

Minibus on the Road

Wie zijn we?

WorldSprint is een gecertificeerde transportfirma, volgens de geldende regels van de wetgeving in Europa en Member of the International Road Union. Zaakvoerder Luc Sterckx is reeds jaren actief in de logistieke wereld. Zo heeft hij ondermeer diverse logistieke processen voor verschillende bedrijven in België, Nederland, Frankrijk,Spanje analyses en optimalisaties doorgevoerd.Het bedrijf Europatrans is eveneens opgestart door hem en nu is de tijd aangebroken voor een revolutie in de wereld van de sprint (express) opdrachten. Meer en meer zendingen in de transportwereld hanteren wel een correcte logistieke methode, maar heel veel zendingen gaan verloren, worden beschadigd bezorgd, worden op verkeerde adressen afgeleverd, en heel vaak NIET op TIJD!

 

Vertrouw op ons voor uw belangrijke zending!

verhuizer

Gegarandeerde Levering!

WorldSprint controleert uw logistieke flow, waar High-Quality, Reliability, Service & Efficency de keywoorden betekenen.

 

Waarom kiezen voor WorldSprint?

Ons wagenpark is heel jong, perfect onderhouden, onze chauffeurs krijgen een grondige opleiding in klantvriendelijkheid, netheid, laden en lossen van de wagen, reiswegen optimaal plannen en benutten en douane formaliteiten.

U kan steeds uw zending volgen, zelfs met uw Iphone of Smartphone! Onze meertalige dispatching is 24/24 bereikbaar. Digitaal afleverbewijs met handtekening of foto is mogelijk.

 

Laat u overtuigen door de service van de nieuwe marktleider in "kleine colli"

U zal versteld staan van onze vlotte, aangename, correcte en snelle manier van werken!

 

Luc Sterckx,

zaakvoerder,

WorldSprint.

bottom of page